February 22, 2008

Paas Haasjes (sorry, only in Dutch this time..)

Crafty Markt Delft
zaterdag 15 maart
Op zaterdag 15 maart wordt de eerste Delftse Craftymarkt gehouden. De markt vindt plaats in de Koornbeurs van 12.00 uur tot 18.00 uur. Je vindt hier jonge ontwerpers en mensen met een uit de hand lopende hobby, die hun spullen deze dag verkopen. Verwacht een bonte collectie van handgemaakte produkten zoals tassen, sieraden, knuffels, en een hoop leuke cadeautjes.

De produkten zijn hardstikke origineel en niet in een doorsnee winkel te koop. Veel stukken zijn uniek, anderen worden slechts in een kleine oplage gemaakt. Je koopt dus hoe dan ook iets bijzonders, waar tijd en liefde in is gestoken.

Behalve lekker winkelen kun je die middag ook terecht aan onze bar, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot een thee-bar. Je kunt hier naast koffie en fris maar liefst 40 soorten thee krijgen. Bij iets te drinken hoort ook iets te eten, dus wordt er ook vanalles aan lekkers geserveerd. Voor een gezellige sfeer laat een dj zich van zijn beste kant horen.

De Koornbeurs is te vinden in het oude centrum van Delft, op Voldersgracht 1. Dit is op een steenworp afstand van de markt, en op loopafstand van het station. Houd er rekening mee dat er in de stad zelf niet geparkeerd kan worden met de auto. Om het centrum bevinden zich verschillende parkeergarages, maar met het openbaar vervoer is dit evenement ook prima te bereiken.

kijk voor meer info over bijvoorbeeld de verschillende deelnemers op http://craftymarktdelft.hyves.nl

No comments: